Βολβώδη Λαχανικά


Τα λαχανικά που πολλαπλασιάζονται με κόνδυλους ή βολβούς είναι η πατάτα, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

  • Για την πατάτα χρησιμοπούμε τον πατατόσπορο ( κόνδυλοι πατάτας ειδικοί για φύτεμα)
  • Για το κρεμμύδι χρησιμοποιύμε το κακκάρι (μικροί βολβοι που εξελίσσονται σε ώριμα κρεμμύδια)
  • Για το σκόρδο χρησιμοποιύμε σκελίδες σκόρδου ειδικές για φύτεμα

 

potato-garlic-onion

Αποτελέσματα 1 - 8 από 8

Βολβώδη Λαχανικά

Κοκκάρι Κόκκινο ψιλό

Κοκκάρι Κόκκινο ψιλό (500 gr)

(Gemma)

Κοκκάρι Λευκό Ψιλό

Κοκκάρι Λευκό Ψιλό (500 gr)

(Gemma)

Κοκκάρι μακρύ ψιλό

Κοκκάρι μακρύ ψιλό (500 gr)

(Gemma)

Κοκκάρι Στρογγυλό χονδρό

Κοκκάρι Στρογγυλό χονδρό (500 gr)

(Gemma)

Κοκκάρι στρογγυλό ψιλό

Κοκκάρι στρογγυλό ψιλό (500 gr)

(Gemma)

Πατατόσπορος Καλοκαιρινός Spunta Κυπρου

Πατατόσπορος Καλοκαιρινός Spunta Κυπρου (1 Kg)

(Gemma)

Χειμερινός Πατατόσπορος Agila Βιολογικός

Χειμερινός Πατατόσπορος Agila Βιολογικός (1 Kg)

(Gemma)

Χειμερινός Πατατόσπορος Liseta

Χειμερινός Πατατόσπορος Liseta (1 Kg)

(Gemma)