Ο Γιατρός των Φυτών

PlantDoctor

Στο Γεωπονικό Κατάστημα "Αφεντούλης 1903" ασχολούμαστε κατα κύριο λόγο εδώ και πολλά χρόνια με την προστασία και την υγεία των φυτών σας. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει και εφαρμόσει μια σύγχρονη φυτοπαθολογική μονάδα η οποία μπορεί να συμβουλεύσει και να δώσει λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τα φυτά σας. Χρησιμοποιούμε όλα τα σύγχρονα μέσα και την βιβλιογραφία για να εντοπίσουμε ακριβώς το πρόβλημα σας και να μην υπάρχουν αστοχίες.

 

Ένα πρόβλημα σε ένα φυτό μπορεί να προκλήθεί είτε λόγω κάποιας τροφοπενίας δηλαδή έλλειψης θρεπτικού συστατικού (μη παρασιτικές ασθένειες), είτε λόγω εξωγενών παραγόντων όπως έντομα - βακτήρια - ιοί - μύκητες κ.α. (παρασιτικές ασθένειες). Προφανώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε εξ΄αρχής ποιο είναι το πρόβλημα και για αυτό σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε σε εμάς που θα σας προτείνουμε στοχευμένα την λύση και θα σας προμηθεύσουμε με το σωστό προϊόν από την πρώτη φορά.

 

Ρίξτε μια ματία στις πιο συχνές

τροφοπενίες,

ασθένειες και

εχθρούς

των φυτών.

 

Εάν λοιπόν έχετε κάποιο φυτό η δένδρο που δεν τα πηγαίνει καλά σας προτείνουμε να μας φέρετε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα και ο γεωπόνος του καταστήματός μας θα σας βοηθήσει με το πρόβλημά σας. Το δείγμα πρέπει να είναι καλό και κλεισμένο σε μια πλαστική σακούλα. Η πλαστική σακούλα θα βοηθήσει έτσι ώστε αν υπάρχουν τυχόν παράσιτα να παραμείνουν πάνω στο δείγμα και να ανιχνευθούν.