Φυτοχώματα - Compost

Το φυτόχωμα είναι το πιο παρεξηγημένο είδος στην δουλειά μας, διότι οι περισσότεροι δεν δίνουν μεγάλη σημασία πιστεύοντας ότι όλα τα χώματα είναι ίδια ενώ στην ουσία είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας ανάπτυξης και υγείας των φυτών .

Διαθέτουμε ειδικά εδαφικά μίγματα απολυμασμένα και λιπασμένα για γενική χρήση για όλα τα φυτά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.

Επίσης, για την βελτίωση ήδη υπαρχόντων μιγμάτων σε γλάστρα ή σε κήπους, υπάρχουν διάφορα αδρανη εδαφοβελτιωτικά υλικά όπως περλίτης, διογκωμένη άργιλος κ.α αλλά και κομπόστ (compost) που προέρχονται απο φυσική αποσύνθεση διάφορων φυτικών υλικών.

Ειδικά φυτοχώματα υπάρχουν για: Κάκτους, ορχιδέες, μπονσάι, οξυφιλα φυτά(γαρδένιες, καμέλιες ορτανσίες φούλια, αζαλέες κλπ), γκαζόν, εσπεριδοειδή. 

Κάθε χρόνο παραλαμβάνουμε ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ενα άριστο προϊόν για όλα τα καλλωπιστικά φυτά που εξασφαλίζει πλούσια ανθοφορία.

Τέλος, μπορείτε με τα κατάλληλα υλικά να παράξετε το δικό σας λίπασμα, πλούσιο σε οργανική ουσία μέσω της διαδικασίας της κομποστοποίησης.


Οοοps!